Näääääää

Här satt jag och skrev en massa och så försvann det =( Jaja i korta ordalag handlade det om 1 dl köttfärs, 100 situps, 20 min promenad, whisky, sparkapital och pantpengar.

Pluggtime nu...

Magmått

Min mage där den är som tjockast (typ strax under naveln) mäter nu 75 cm. Det är - 4 cm på en vecka!! 79 hade jag när jag mätte mig för en vecka sedan och det är två veckor sedan jag började tänka på vad jag äter... Undrar vad ajg hade för magmått då för två veckor sedan...? Antagligen runt 82... Men jag har lång väg kvar att vandra. När jag sitter som jag gör nu med knäna uppdragna blir det en redig fettohängmage kvar... Men nu ska jag hem i tio dagar och ut och springa med hunden VARJE dag. Hemma finns våg med, men vågar jag väga mig???? Vägde 47 som startvikt... Tänkt om jag inte har gått ner???? Tänk om jag gått upp??? Kan ju iofs vara inspiration att banta banta banta meeeeeeeeeeeeer....

                                                          Så vad tycker ni?

                                                          Väga/inte väga?


Resa?

Blir nog resa från studieort till hemort  i dagarna... Mat idag: Kycklingsallad (utan pasta) + ett bröd.

Iväg!

Strax iväg i solen! Ätit lite köttfärs nu. Det får räcka för idag. Till helgen ska jag köpa en sallad tror jag. Alternativt lite naturgodis... And possibly en lättöl eller två =) 11 dagar utan cig idag! Im gonna make it!! Huden ska bli finfin nu verkligen!!!

Fryser,huvudvärk, sjuk?

Tror kanske jag är sjuk... Men det hinner jag inte vara! Ska till Uni idag och innan det plugga och efter det jobba! Hade 10 dagar rökfri igår! Och på torsdag är det 14 veckor med nya livet. Gällande alkohol så har jag "fuskat" och köpt två st alkoholfria öl 33 cl.... Men det är OK ändå...

Klarade mig igår =)

Nu har jag tagit en tablett som heter viktkontroll och dricker nu te. Och vad jag fryser! Brrr!!

Sola

Sola ska jag göra imorgon. Det kan jag tänka på för att INTE börja hetsa. Har inte så mycket att hetsa heller. Tonfisk, makrill och köttfärs...Vill jag hetsa det? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Glass. Mmmm.

Tänk på hur bra det kommer kännas imorgon.

Hetsa, hetsa, hetsa

Det är vad jag vill göra... Chips, ostbågar, öl, choklad, biff, gräddsås, bröööööd, ost, smör... Mina tre dagar på flytande diet gick inte så bra... Blev lite naturgodis med och två små smörgåsar.... Igår blev det 1 tonfiskburk och en halv burk bönor +75 min promenad. Idag 15 min promenad och till mat en halv gurka.

Fatass

76 där magen är som fetast.

Well.... ÄTA ÄTA ÄTA ÄTA ÄTA ÄTA ÄTA ÄTA.

Nya mått!

Haha jaaa =)

Mage (där jag är som tjockast): 77 cm (- 2 cm)
Midja: 63 (oförändrat)
Höft: 82 cm (förändrat)
Lår: 51 cm (- 1 cm)
Överarm: 25 cm ( -1 cm)

Sedan IGÅR - Bara att fortsätta i samma takt med andra ord... Magfettmåttet ska i första hand ner till 70!

Energi - Where are you?

Somnade runt halv 4... Vaknade kl 10... Saft och te nu och sen promenad och det SNÖAR. Bläää. Jaja fram med vinterjacka och vantar så ska det nog gå. Vill ha vitamin well antioxidant!! Någon som smakat den?

ZzzzZzzzz

Jättetrött, men kan inte sova ändå... Har hicka igen, har haft det flera gånger ídag... Skumt värre... Kan ju köra dagens motion/mat:

Mat:
Frukost: -
Lunch: 30 g köttfärs
Middag: -

Motion:
15 min promenix
350 situps

Hade ju tänkt gå upp 07.00 imorgon och gå ut och gå.... Jaja hoppas jag somnar snart... Imorgon startar mina jotre dagar av buljong och te... Yäääääy

I wish


Nytt träningsprogram/matschema

Fredag-söndag gäller detta
Träning
30 min promenad
300 situps

Mat
Buljongtärning och te

Help me fix this!!! In need of suport!!

Situps

Gjort 100 situps nu. Tänkte börja göra 300 om dagen. Har fett hela vägen runt. Fyfan vad äckligt.

Ledsen =,(

Om någon läser detta; snälla ge mig tips på hur man får sin mage väck? Hjälper situps? Hur många? Ska jag inte äta alls? Hur lång tid tar det? 1 månad?

Förresten

Frukost: -
Lunch: ca 30 g köttfärs

Motion:
15 min promenad

Mina mått

Överarm: 26
Höft: 82
Lår (högst upp): 52
Midja: 63
Mage (fetaste stället): 79

Ja... det syns på mina mått att jag har en fettomage. jag menar; midjan är relativt smal med under den buktar världens mage ut...yäääk

Duschat

How lovely! Skippar fredagsmyset... Bara onödigt... Har lite ont om pengar nu med - MASSOR av räkningar! Får bli ett måttband och ett läppcerat istället. Iofs är det bra med lite pengar - då kan man inte köpa mat =) Jag är så AAARRGG på fettet på min mage som inte försvinner... Ska mäta mig idag iaf och sedan om en vecka och se om det har blivit någon skillnad... Undrar hur mycket det är som sitter där? 3 kilo kanske? Blä vad ÄÄÄÄCKLIIGT... Keep up bara, keep up...

Trööööött

Sååå trött idag!! Och ont i huvudet =( Ska dricka morgonte nu iaf... Blev tre kolor i gårkväll... Skönt när de är slut och jag inte kan äta några... usch... God morgon!

Nighttime

Har petat i mig lite köttfärs (ca 60 g). Precis druckit mitt kvällste (nypon-koffeinfritt). Har myyyycket att göra imorgon!! Ska handla fredagsmys med... Blir något av följande:
1. Färdig nötmix
2. Blanda russin och mandel
3. Kesella och bär

Undrar vilket? Någon som har en åsikt?

Köpa lite andra nödvändigheter med som hårspray, knäckebröd och ett MÅTTBAND!!! Jag har ju ingen våg, så får mäta mig istället... Hur ska man mäta? Midja, lår, vader, armar... Lägger ut måtten sen =)

Natti

Eftermiddag

Nyss hemkommen från Uni. Varit och hämtat den sista tvätten och tagit en dusch (ja, jag duschar två ggr om dagen...). Imorgon blir det att betala lite räkningar tror jag... Och plugga.... Vetefan om jag orkar nu...? Åh! Såg en överkörd duva idag som någon slängt in på trottoaren, blev så ledsen =,( Ska dricka lite saft nu så får vi se sen...

Träning:
15 min PW/löp
15 min Promenad

Tar ledigt från träning resten av dagen. Orkar nog inte springa imorgon. Känns inte så nu iaf. Kör nog bara situps och hopprep...

Matdagbok idag:
Frukost: -
Lunch: -
Middag: -

Ingenting. Åt förresten två kolor i gårkväll... Heeey så länge


Lunch

Det bidde ingen frukost... Dricker en till kopp kaffe nu, det var faktiskt gott idag! Bidde inte heller några situps, får bli ikväll istället! Ja då var det lunch, men vill inte ha någonting alls faktiskt. Kanske tar en cig sen. Kanske inte. Dags att gå ner i tvättstugan igen strax, har kollat runt på lite möbler.... Vill köpa! Hej hopp!

Godmorgon!

Var heeeelt slut imorse... Men kom upp ändå, slängde in en maskin tvätt och tog en löptur/PW i 15 minuter. Nu dricker jag en kopp kaffe (ska göras innan frukost för förbränningens skull), men vet inte om jag är så sugen på frukost alls =P. Situps och dusch sen och iväg till Uni.

1 vecka med det NYA livet idag =)

Godnatt!

Läggdags för mig strax. Inte ätit något mer. Enligt uträkning har jag ätit 135 kcal och förbränt 300 =) Imorgon blir det nog bara en kortare tur, satsar på 15 min, vet inte om jag kommer ha träningsvärk! Sedan kör jag väl 5 min situps iaf och sen är det promenad till och från bussen på en kvart också! Ska dricka kaffe INNAN frukost imorgon, det ska öka förbränningen, men det är lite blä tycker jag. Tvättdag imorgon dessutom, spring upp och ner till tvättstugan = mer träning. Nighty nighty

Sådär!

Träning idag:
Löpning/PW: 40 minuter
Situps: 10 minuter
Hopprep: 5 minuter

Alltså nästan en timma!

Matdagbok:
Frukost: Banan
Lunch: Kokt ägg
Middag: -

Yeeeeeey!!! Nu dags för dusch, men först ringa papi. Sen SKA jag plugga.

Sprungit/PW

Yes! Gjorde en kvart extra nu. Går mycket bättre att springa hela tiden, behöver inte pw så mycket mellan längre =) Ska dricka lite vatten och vila upp mig och sen köra 100 situps innan duschen!

Lunch

Ett kokt ägg.

Dåligt med motivation/koncentration för att plugga idag... Sitter med en kopp te nu och tror jag ska fixa med håret lite... Känner mig så hopplöst FUUUUL. Well. Carry on.

Tisdag

Powerwalkat/joggat 25 minuter
Situps/hopprep 5 minuter

En banan till frukost. Dagen startar bra =)

Time to study then...

Lite gladare, om jag får be...

Sådär! Gjorde det enda som gör mig glad (fungerar ALLTID) en lång dusch! Köpte ny duschcreme och schampo + balsam idag vilket gjorde det hela ännu bättre =) Väntar nu på att mitt nyponte ska svalna... Blev faktist en knäckemacka med smör innan så matdagboken idag:

Frukost: -
Lunch: En halv portion havregrynsgröt med en halv banan
Middag: En halv banan
Kvällsmat: En halv buljongtärning och ett knäckebröd med smör

Och massa vatten, saft och te såklart!

Att jag är GRINING är inte så konstigt... Jag har de senaste dagarna
1. Slutat röka (senaste cigaretten 11 mars)
2. Lagt om min kost enligt tidigare inlägg (sedan 10 mars)
3. Inte heller någon alkohol... (sedan 9 mars - om två folköl räknas =P)

Yesbox! Nu ska jag ta och ringa min lilla mams och dricka mitt te och sen gå och lägga mig... Ja jag lägger mig alltid extremt tidigt - aldrig senare än 21.00!

Imorgon består dieten av en banan, köttfärsås (ungefär en dl) och lite grönsaker och en timmas pw (powerwalk). Får ser om det går... I really hope so!


Fetäckel

Fyfan vilket fetäckel jag är... Magen är som en degsörja och benen alldeles dallriga och äckliga... Fy... Som en enda stor pizzadeg. Kan aldrig mer äta något i hela mitt liv om jag ska bli smal.

Tog en kvarts powerwalk innan och därefter 120 situps.

Bläääääääääääääää

Update

+ en halv buljongtärning...

Så trött idag... Fast jag sovit typ 10 timmar. Sover jag för mycket kanske? Behöver verkligen plugga...Funderar på att ta en promenad först för energi....?

So far so good

Lite siffror:

  • Ålder: 21
  • Vikt: 47
  • Längd: 152

Kör just nu på en diet utan kolhydrater. Äter bara protein och fibrer i stort sett:

  • Kött
  • Grönsaker
  • Frukt
  • Fisk
  • Ägg

Till det så motionerar jag på ena eller andra sättet 30 min minst om dagen.

Yes... Lite info om mig!


Matdagbok

Igår
Frukost: Banan
Lunch: 2 matskedar köttfärssås + ytterst lite grönsaker
Middag: Knäckebröd med smör och gurka
Kväll: 4 kolor (FY)

Träning:
30 min promenad
10 min situps

Idag
Frukost: -
Lunch: Halv portion havregrynsgröt + halv banan
Middag: En halv banan

Träning
5 min situps
5 min hopprep
15 min promenad


RSS 2.0